. writings    
. about    
. news    
. contact    
     
     
     
     
     
     
   
   
   
PRIVATE GARDEN          

The idea of this garden is to create a space able to follow the time, to emphasize the seasonal changes and create small alcoves designed for specific activities: reading, relax, meditation. A single path, made with retrieved ceramic tiles (typical of the local tradition) defines the areas, climbing, as in the case of the smaller fountain and the barbecue, on the walls. The main furniture are made of local stone (pietra leccese). The path folds back on itself and identifies portions of the ground where peculiar species find specific places, distributed according to the orientation and the requested activities. Few alignments, given by the perspective of the coloured path, create connections between distant parts of the garden : a colorful sign inside a white and minimal place.

Ortelle (LE), 2013
 
with: Domenico De Liguori